torsdag den 26. januar 2012

Hverdagen truer

Nu har jeg ganske fornyligt skrevet et blog indlæg, hvor jeg peb over det manglende arbejde. Og så slog skæbnen til.... Eller er det karma? - Hmm?

Telefonen ringede i torsdag, for en uge siden. Og pludselig var jeg på vej til jobsamtale i Århus, - Vildt!

Så mandag morgen ringede vækkeuret kl. 05:00 og afsted det gik mod nord. På arbejde!

Resten af ugen er en blanding af en masse information, nye ansigter, sjov og arbejde, - puh... Det er helt vildt!

Så nu er jeg ikke længere "til rådighed for arbejdsmarked", - jeg står knædybt i det.... Og faktisk nyder jeg det, selvom det er pissehårdt. Op kl. meget tidligt, bruge 75 minutter på transport, arbejde i 7,4 timer og retur i 75 minutter... Og så er dagen næsten gået....

Nåede lige at fange dette billede af fuglebadet. Bemærk hvordan vandet buler op på midten... Sjovt!

Det ser næsten ud som om vandet er frosset mens det kogte!

Måske det kogte af frost, - lynfrosset PANG!


Hjemme igen efter en god arbejdsdag, har manden lavet lasagne, nam nam.


Vasketøjet må vente, støvsugningen ligeså. Godt der snart kommer en weekend! Skal også have vendt bunden op på klædeskabet og fundet noget mere arbejdstøj frem(såfremt jeg har noget uden male- og ler pletter).

Lerværkstedet ligger også øde hen... Forladt! - Ufærdige projekter står og vansmægter og uha jeg lider, når jeg om aftenen ikke kan finde energien til liiiiiiige at gå ind og arbejde lidt med leren.

Men må indse at det er drønhårdt at starte op på job. Hele min døgnrytme skal lige drejes næsten er kvart og morgenmenneske har jeg aldrig været.

Så det er godt, det snart er weekend.... Der skal holdes hus, nusses ler og shoppes! - Ja, for klædeskabet er ikke rigtigt blevet tilføjet noget nyt i den tid, jeg har gået ledig. Jeg har brugt de meget små lommepenge til at købe ler for, ikke til at forny garderoben. Så den trænger. Nå, fyraften!

Kan nu godt forstå, fuglene kigger forundret på det stivnede "kogende vand"Min andegård er i oprør... Frost og Raku er ingen god cocktail....
Mine ænder er frostsprængte! Simpelthen! PUF!

Men nu var der også meget store fejl i glasuren, så det tror jeg har bevirket at de har kunnet trække en masse vand, som nu er resultere i "eksploderende ænder". - Nøj hvor ville jeg gerne have haft det på en video, - puf!

2 kommentarer:

 1. Hej Gabi
  Allerførst tillykke med dit nye job.
  Dejligt at der er udsigt til lidt flere kroner end på dagpenge.

  Dernæst, alt raku kan ikke tåle at stå ude i frost, da det ikke er stentøjsbrændt, så uanset om det er glaseret eller ej, vil det suge væde på den ene eller den anden måde.

  Knus Dianna

  SvarSlet
 2. Hej Gabs!
  godt du har overlevet ugen ;))
  tak for sidst, alle de små hjerter helårspynter her i stuen,
  jeg er gået i vinterhi som bjørnemor, står først op om en måned eller to!
  fortsat go karma!
  kærlig hilsen
  Majken

  SvarSlet