onsdag den 22. august 2012

Sommer status.

Tiden flyver afsted og jeg halter bagefter....

Så nu vil jeg prøve at opsummere sommerens begivenheder i punktform, - tror jeg bedre kan huske tingene så.

Feriestart med Jungle Fever rockabilly car meet på Fyn. En herlig weekend med masser af højt humør, dejlige mennesker, regn, sol, grill, biler og rockabilly.

Mandagen efter gik turen til Tyrkiet, Bodrum området til 14 dages daseferie. En biltur til Pamukkale blev det til, en fartbøde, en tur på skadestuen og 6 sting til manden, masser af sol og nye venner.

Hjemme igen var kolonihaven pludselig solgt og skulle tømmes, så det blev den sidste uges ferie brugt til. Det gode ferievejr fulgte med hjem og endte brat i en tordenskylle midt i søndagens aftensmad ved grillen. Så blev det typisk dansk sommervejr igen med regn og 20grader.

Garageprojektet venter nu blot på at få støbt gulv. Det er monteret isoleret loft og en fin dør. Døren skaffede vores dejlige nabo, mens vi var på ferie :-) - We love genbrug!

Arbejdsdagen er begyndt igen og tiden flyver afsted.

Sommeren har vist sig fra sin gode side nogle enkelte dage og vi forsøger at nyde livet fuldt ud og høste så mange solstråler, som vi overhovedet kan.


Keramikken holder sommerpause, har blot været i Vordingborg og hentet de udstillede effekter fra Galleri Skovfred. To salg blev det til, - snegl med hus og en organisk vase. Så det var over al forventning.

 - Dog er det også blevet til en tur til Røjle klint sammen med en veninde for at samle lidt af den spændende ler, naturen faldbyder der. 4 poser blev det til, som alle står og venter på at blive slemmet op, renset og prøvet af.Ingen kommentarer:

Send en kommentar