mandag den 25. juli 2011

Flittig mandag

I dag fik vi sat hylder op over arbejdsbordene i skolesalen.... Uh, det bliver dejligt at få pakket ud og igen få ordentlig plads på arbejdsbordet, få sat pc og senseo kaffemaskinen til. Det bliver rart.
Men som det ses af billedet, er der stadig masser af flytterod... Straks efter hylderne kom op, smuttede vi en tur over grænsen efter "proviant". Så det gik resten af dagen med.

Hjemme igen først på aftenen med bilen fuld af øl og vand, ekstra hylder og klodskasser til arbejdsbordene. Så mens vi tømte bilen kunne grillkullene varme op og et stykke ko eller to røg over gløderne.
Det er stadig den improviserede grill fra da vi byggede om og ikke havde køkken, som vi bruger... Bare en stak genbrugsmursten fra skorstenen, vi væltede, og risten fra det gamle komfur. Det virker super... Er måske bare lidt lav, men så klarer jeg også dagens strækøvelser :)

Kat-dyret havde "hjulpet" med at hænge hylder op og var blevet meget træt, så han sov i tæppet i skolesalen mens vi var på shoppetur. - God arbejdsfordeling.
Så han skulle da også med ud og grille, - eller drille.

Meget uskyldig mis vogter fuglebadet, men så overmander trætheden ham igen. Godt reden næsten er blevet tør igen og menneskene snart skal have slået græs igen.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar