søndag den 16. september 2012

Hillbilly highlife

Efter en længere periode med stilhed på bloggen, kaster jeg lige et indlæg ind her.

Min stilhed skyldes flere ting. Først en udmarvende mangel på timer i døgnet.

Når jeg regner på mine hverdage, ser regnestykket sådan ud:

op kl. 05:00 og afsted på job, hjemme igen kl.16:30-17:00 = tidsforbrug ca. 12 timer
husholdning og afslapning+hobby 17:00-23:00 = tidsforbrug 6 timer.
Søvn 23:00-05:00 = Tidsforbrug 6 timer.

Dette resultere i et søvnunderskud på 10 timer pr. arbejdsuge, hvilket ikke er det fedeste når bilen skal styres til og fra Århus hver morgen og eftermiddag. Og de sidste 14 dage har min kollega holdt ferie, så jeg har været chauffør hver morgen, - ellers plejer vi at skiftes, så man kan sove på turen hver anden dag.

Men vel fremme ved fredagens fyraften med det sædvanlige søvnunderskud, bød weekenden på afslapning og tidligt i seng i fredag, da vi skule "tidligt op" og ud af døren lørdag.

Hvad dagen egentligt skulle byde på, anede jeg ikke. Kun at ingredienserne bestod at dejlige glade mennesker, gamle US-biler, rockabilly musik og en øl eller to.

Og sikke en dag :-)Vi startede ud fra hjemadressen med 3 US-bilen og en følgebil med campingvogn. Og så kørte kortegen nordpå.


Lidt tekniske problemer undervejs, men intet der ikke kunne klares i et snuptag. Ud med det flækkede tændrør og i med et nyt, - så kører vi igen.


Vel ankommet til destinationen kan hyggen indfinde sig. Og de maleriske rammer er imponerende.Velkommen til det vilde vest in the middle of nowhere


Vores indkvartering for natten, White Buffalo hytten med egen brændeovn og minus elektricitet. Så hyggeligt og vildt fedt.


Køjesengen blev droppet til fordel for den medbragte luftmadras. Senere blev køjesengen indtaget af vores trætte nabo :-)


Et kig ind i saloonén som dannede rammen og aftenens hygge, - her blev der også tændt op i brændeovn og petroliumslamperne.


Biler dukkede der også en håndfuld op af, trods det er sidst på sæsonen.

Og der blev hygget til den lyse morgen, glade mennesker, varme, musik, samvær og ren afslapning, - lige hvad sjælen havde brug for....


Sådanne weekender er guld værd...

1 kommentar:

  1. That does look like fun, we've had so many old cars in the past, but sadly none now, one of these days again I hope, love that rustic cabin.

    SvarSlet